Vrtci in šole

Vrtci in šole

Vse, kar potrebujete, v eni dostavi

Zavedamo se, da vam je pomembna hitrost in zanesljivost dostave. Prehrambene izdelke vam dostavimo z istim vozilom, ki ima dva temperaturna režima (ohlajeno in zamrznjeno). Tako vam z eno dostavo prihranimo čas, zmanjšamo stroške, poenostavimo delo in navsezadnje skupaj pripomoremo k varovanju okolja, saj ustvarimo manj nezaželih emisij.

Lokalni prehrambeni izdelki

Slovenija je dežela bogatih okusov. Tudi v našem naboru imamo slovenske lokalne prehrambne izdelke kot so Idrijski žlikrofi, Kranjska klobasa, bio ržena moka, vinski kis, jabolčni kis in sveža zelenjava (solata, čebula, zelje, repa).

Na enem mestu prehrambeni izdelki iz vseh kategorij

V našem naboru boste našli prehrambene izdelke iz vseh kategorij, ki jih imamo stalno na zalogi. Izbirate lahko med svežimi in zamrznjenimi ribami in morskimi sadeži, svežim in zamrznjenim mesom in mesnimi izdelki, svežo in zamrznjeno zelenjavo, sadjem in gobami, siri in mlečnimi izdelki, konzerviranimi prehrambenimi izdelki, testeninami in rižem, osnovnimi živili, sladoled, embalažo …

Skupaj prihranimo čas

Pripravljeni izdelki so postali del osnovne kuhinje. Vsem včasih primanjkuje časa in si z nakupom predpripravljnih izdelkov prihranimo nekaj ur dela. V našem naboru izpostavljamo:
– za kosila: pripravljene pečenke, sarme, polnjene paprike, predpečeni panirani zrezki, kaneloni
– priloge: predkuhan krompir, pire, predocvrt hrustljav krompirček v različnih oblikah

Zelo dobro očiščene ribe

Zavedamo se, da so najmlajši zelo občutljivi glede kosti v ribah, zato smo v našo ponudbo dodali ribe, ki so očiščene na način PBO = pin bones out (odstranjene imajo tudi fine kosti).  Razvili smo tudi ribje izdelke, kot je somova štruca, ki bodo navdušili tudi bolj zahtevne jedce.

sl_SISlovenian