Trgovine

Vsakodnevne dostave po celi Sloveniji

Prehrambene izdelke vam dostavimo z istim vozilom, ki ima dva temperaturna režima (ohlajeno in zamrznjeno). Tako vam z eno dostavo prihranimo čas, zmanjšamo stroške, poenostavimo delo in navsezadnje skupaj pripomoremo k varovanju okolja, saj ustvarimo manj nezaželih emisij. Po dogovoru dostavljamo v centralno skladišče ali po poslovalnicah.

Proizvajamo izdelke vaših blagovnih znamk

V naši proizvodni enoti proizvajamo najrazličnejše prehrambne izdelke pod našo ali vašo blagovno znamko. Naše izdelke lahko najdete po znamkami Dobrote morja in Njam! Izdelke lahko prilagodimo vašim željam in recepturam ali pa vam pomagamo razviti izdelek, ki ga želite ponuditi trgu.

Panirana cvetača Njam zm.

Vedno na zalogi

Skrbimo, da so izdelki, za katere imamo sklenjene pogodbe in dogovore, stalno na zalogi. V časih, ko je prehrambeni trg izjemno nestabilen, nam naše večje skladiščne kapacitete in sistem naročanja omogočajo, da smo zanesljiv in prilagodljiv dobavitelj ter zagotavljamo najboljšo ceno na trgu.

Izbrani izdelki za trgovine

V letaku lahko najdete izdelke, ki smo jih izbrali za naše trgovinske partnerje z namenom popestritve njihove ponudbe na policah.

sl_SISlovenian