Restavracije, picerije in catering

Restavracije, picerije in catering

Na enem mestu prehrambeni izdelki iz vseh kategorij

V našem naboru boste našli prehrambene izdelke iz vseh kategorij, ki jih imamo stalno na zalogi. Izbirate lahko med svežimi in zamrznjenimi ribami in morskimi sadeži, svežim in zamrznjenim mesom in mesnimi izdelki, svežo in zamrznjeno zelenjavo, sadjem in gobami, siri in mlečnimi izdelki, konzerviranimi prehrambenimi izdelki, testeninami in rižem, osnovnimi živili, sladoled, embalažo …

Ribani siri za različne okuse in peči

Ena izmed najbolj pomembnih sestavin dobre pizze je sir. Zato imamo stalno na zalogi več kot 20 različnih sirov. Za vas smo razvili in še vedno razvijamo več različnih mešanic ribanih sirov, prepričano smo, da se bo za vsako vrsto peči in vsak okus našla prava mešanica.

Skupaj prihranimo čas

Pripravljeni izdelki so postali del osnovne kuhinje. Vsem včasih primanjkuje časa in si z nakupom predpripravljnih izdelkov prihranimo nekaj ur. V našem naboru izpostavljamo:
– za kosila in večerje: pripravljene pečenke, sarme, polnjene paprike, predpečeni panirani zrezki, kaneloni
– priloge: predkuhan krompir, pire, predocvrt hrustljav krompirček v različnih oblikah
– za sladice: tiramisu, profiterol, gibanica, minjoni, sladice v lončkih

Vsakodnevne dostave po celi Sloveniji

Prehrambene izdelke vam dostavimo z istim vozilom, ki ima dva temperaturna režima (ohlajeno in zamrznjeno). Tako vam z eno dostavo prihranimo čas, zmanjšamo stroške, poenostavimo delo in navsezadnje skupaj pripomoremo k varovanju okolja, saj ustvarimo manj nezaželih emisij.

 

Klicni center dela tudi v nedeljo

Ker se zavedamo, da je delovnik gostinskega sektorja zelo dinamičen, smo se temu prilagodili tudi mi. Zato je naš klicni center dosegljiv od ponedeljka do petka ter tudi v nedeljo popoldne, naročila pa sprejema do 20. ure za dostavo naslednji dan. Dosegljivi smo preko telefona ali po e-mailu.

sl_SISlovenian