Hoteli

Na enem mestu prehrambeni izdelki iz vseh kategorij

V našem naboru boste našli prehrambene izdelke iz vseh kategorij, ki jih imamo stalno na zalogi. Izbirate lahko med svežimi in zamrznjenimi ribami in morskimi sadeži, svežim in zamrznjenim mesom in mesnimi izdelki, svežo in zamrznjeno zelenjavo, sadjem in gobami, siri in mlečnimi izdelki, konzerviranimi prehrambenimi izdelki, testeninami in rižem, osnovnimi živili, sladoled, embalažo …

Sveže in zamrznjene ribe in meso

V našem naboru ponujamo ribe in meso v različnih velikostih in oblikah, primernih za odprte bifeje ali a la carte ponudbe. Zamrznjene ribe in meso imamo stalno na zalogi. Naročila porcioniranega svežega mesa zbiramo do 14. ure za dostavo v naslednjem dnevu.

Rogljički, ki se ne drobijo

Smo zastopnik slaščičarne Lizzi iz Milana, ki proizvaja italijanske rogljičke, imenovane “cornetto”. Za njih je značilno, da se ne drobijo in je tako čiščenje preprog v hotelskih jedilnicah lažje.

Skupaj prihranimo čas

Pripravljeni izdelki so postali del osnovne kuhinje. Vsem včasih primanjkuje časa in si z nakupom predpripravljnih izdelkov prihranimo nekaj ur dela. V našem naboru izpostavljamo:
– za zajtrke: rezane salame, rezane siri
– za kosila in večerje: pripravljene pečenke, sarme, polnjene paprike, predkuhan krompir
– za sladice: tiramisu, profiterol, gibanica, minjoni, sladice v lončkih

sl_SISlovenian