Bolnišnice in domovi starejših občanov

Bolnišnice in domovi starejših občanov

Na enem mestu prehrambeni izdelki iz vseh kategorij

V našem naboru boste našli prehrambene izdelke iz vseh kategorij, ki jih imamo stalno na zalogi. Izbirate lahko med svežimi in zamrznjenimi ribami in morskimi sadeži, svežim in zamrznjenim mesom in mesnimi izdelki, svežo in zamrznjeno zelenjavo, sadjem in gobami, siri in mlečnimi izdelki, konzerviranimi prehrambenimi izdelki, testeninami in rižem, osnovnimi živili, sladoled, embalažo …

Sveže in lokalne ribe

Povezali smo se z ribarnicami po vsej Sloveniji, kjer vsakodnevno prevzemamo očiščene sveže ribe kot so šarenka, krap in čopovec. Ribarnice ribe za vas skrbno očistijo, po želji filetirajo ali zmeljejo.

Lokalni prehrambeni izdelki

Slovenija je dežela bogatih okusov. Tudi v našem naboru imamo slovenske lokalne prehrambne izdelke kot so Idrijski žlikrofi, Kranjska klobasa, bio ržena moka, vinski kis, jabolčni kis in sveža zelenjava (solata, čebula, zelje, repa).

Skupaj prihranimo čas

Pripravljeni izdelki so postali del osnovne kuhinje. Vsem včasih primanjkuje časa in si z nakupom predpripravljnih izdelkov prihranimo nekaj ur dela. V našem naboru izpostavljamo:
– za kosila: pripravljene pečenke, sarme, polnjene paprike, predpečeni panirani zrezki, kaneloni
– priloge: predkuhan krompir, pire, predocvrt hrustljav krompirček v različnih oblikah

sl_SISlovenian